Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'28'' siden
Verdensmesterskap
1'29'' siden
Verdensmesterskap
2'13'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

VM 2022 TV-sending: Alle VM-kanaler

Hvilke kanaler vil sende VM i 2022 på TV? TV-oversikt over alle 64 VM-kamper Informasjon om TV-rettighetene i DE~ Østerrike i Sveits?.

TV-overføring

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 7 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

All informasjon om TV-sendingen av VM i 2022

Hvilken fotballfan ville ha tenkt for noen år siden å se kamper i et fotball-VM på TV midt i adventstiden? Under VM i Qatar i 2022 er denne absurde ideen nå i ferd med å bli virkelighet.

På grunn av de ekstremt høye temperaturene som råder i ørkenstaten Qatar om sommeren, bestemte FIFA seg for første gang for å flytte en finale til vinteren. Fra 20. november til 18. desember 2022 blir det nå offentlig visning med gløgg og punsj på julemarkedet, der VM-stjernene fra 2022 kan sees.

Hvis du ikke vil skjelve i kulden, kan du selvfølgelig også gjøre deg komfortabel foran TV-en. Men ikke alle de 64 VM-kampene er tilgjengelige direkte på gratis-TV - i hvert fall i Tyskland. Her kan 16 VM-kamper uten tysk deltakelse ses eksklusivt på den betalte MagentaTV, inkludert åttende- og kvartfinalekamper samt kampen om 3.-plassen.

I Østerrike og Sveits har allmennkringkasterne sikret seg TV-rettighetene til VM i Qatar i 2022. Der kan fotballfans se alle 64 kampene på gratis TV, hvorved i Østerrike 25 kamper kan sees på den private kanalen ServusTV på grunn av et samarbeid med ORF. Betal-TV-tjenester som DAZN, SKY eller MagentaTV ble stående tomhendt i tildelingen av rettigheter i Østerrike og Sveits.

Hvem skal sende VM i 2022?

?  Konkurranse: Fotball-VM 2022 i Qatar?  Dato: November 20 - Desember 18, 2022?  Vm 2022 TV-kanal: ??  ZDF / ARD, Magenta TV, ??  ORF 1 / ServusTV,?? SRF 2

TV-program for VM-gruppespillet i 2022

Alle tider i henhold til tysk tid (= sentraleuropeisk tid CET)

Fotballfans kan se frem til fotball døgnet rundt under VM i Qatar i 2022. På de fleste kampdager i den innledende runden er det fire forskjellige avsparkstider per dag: 11:00, 14:00, 17:00 og 20:00 tysk tid. Selvfølgelig vil VM-åpningskampen 2022 20. november, inkludert den store åpningsseremonien, også bli sendt på TV.

Kampene på den tredje og siste kampdagen i gruppespillet spilles parallelt som vanlig og sparkes i gang enten kl. 16.00 eller 20.00 tysk tid.

TV-sending av VM-finalen 2022

Alle tider i henhold til tysk tid (= sentraleuropeisk tid CET)

I VM-utslagsrundene 2022, som på siste gruppekampdag, spilles kampen enten klokken 16.00 eller 20.00 tysk tid. De to semifinalekampene spilles hver kl. 20.00, den store VM-finalen vil endelig finne sted den fjerde søndagen i advent, 18. desember 2022, kl. 16.00 Tysk tid i Lusail City (se hele VM-planen her).

Disse TV-kanalene sender VM i Tyskland i 2022

I Tyskland er det mye som endrer seg sammenlignet med tidligere VM. Selv om allmennkringkasterne ARD (Das Erste) og ZDF sikret seg rettighetene til TV-sendingen av VM i Qatar i 2022 i 2014, vil ikke alle de 64 kampene bli vist direkte på gratis-tv.

På grunn av en avtale med Deutsche Telekom, vil totalt 16 kamper, inkludert kamper i VM i 2022, sekstenrunden og kvartfinalen samt kampen om 3.-plassen, sendes eksklusivt på betal-TV-kanalen MagentaTV. Imidlertid er alle spill på det tyske landslaget unntatt fra dette, som vil fortsette å kjøre på gratis TV (dvs. enten på ZDF eller ARD).

Rettighetspakken, som ble fremforhandlet mellom SportA, det felles idrettsrettighetsbyrået til ARD og ZDF, og verdens fotballforbund FIFA, inkluderer også kringkastingsrettigheter via live stream. Dette kan da nås live og gratis via ARD / ZDF mediebiblioteket.

Som med EURO 2021, vil verdensmester Bastian Schweinsteiger følge direktesendingene til ARD som TV-ekspert under VM i 2022. Hans verdensmesterkollega Per Mertesacker vil trolig være i aksjon for ZDF.

I Østerrike viser ORF og ServusTV VM-kampene

Allmennkringkasteren ORF sikret seg allerede kringkastingsrettighetene til VM i Qatar i 2022 i 2012 og er dermed fortsatt nummer 1 i Østerrike. Imidlertid vil ikke alle 64 VM-kampene bli sendt på ORF 1. Siden ORF 1 samarbeider med ServusTV om finalerunden, vil 25 av dem bli vist på Didi Mateschitz' TV-stasjon. Dette inkluderer 19 kamper fra gruppespillet, to runder på seksten og to kvartfinalekamper, en semifinale og kampen om 3.-plassen.

I tillegg har Österreichische Rundfunk og ServusTV live-rettighetene til radiosendinger, live streaming og video-on-demand-innhold. Livestreams og høydepunkter fra VM i Qatar kan derfor nås gratis i mediebiblioteket.

Teamet av moderatorer og eksperter vil nok en gang vise kjente fjes på ORF. Fremfor alt har duoen rundt programleder Rainer Pariasek og TV-ekspert og fotballlegende Herbert Prohaska allerede noe sånt som kultstatus i Østerrike og vil sikkert gi mange morsomme TV-øyeblikk under VM i 2022.

TV-sending av VM 2022 på sveitsisk tv

Også i Sveits forblir alt det samme. Det offentlige mediekonsernet SRG SSR har sikret TV-rettighetene til VM i 2022. Kanalene og plattformene til SRF, RTS, RSI og RTR vil dekke alle 64 VM-kampene på TV, radio og multimedia eksklusivt, live og fritt tilgjengelig i Sveits. På tv vil kampene sannsynligvis bli sendt på SRF 2, direktesendinger er tilgjengelige i Play SRF-mediebiblioteket.

Hvis du vil se en VM 2022-kamp via livestream på nettet, må du sørge for at alle leverandører har satt opp en såkalt geoblocking.

Dette betyr at direktesendingene til de tyske kanalene ARD og ZDF bare kan nås i Tyskland, mens ORF-strømmene bare er tilgjengelige i Østerrike og SRF-direktesendinger bare fungerer i Sveits. Såkalte VPN-tjenester kan hjelpe deg med å omgå disse blokkene.

Ytterligere lenker til VM i 2022:

Populaere sok

TV-overføring

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss