Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'55'' siden
Verdensmesterskap
1'56'' siden
Verdensmesterskap
2'40'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

VM-toppscorer 2022 - Favoritter~ spill og odds

Hvem blir toppscorer for VM i Qatar i 2022? Alle favorittspill og odds vinnere av vegangene verdensmesterskap?.

Torschuetzenkoenig

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 9 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Hvem blir toppscorer for VM i Qatar i 2022?

Toppscoreren i hvert VM vil alltid bli husket, inkludert vm i Qatar i 2022. Allerede før VM-starten tenkes det intenst på hvilken spiller som skal score flest mål i finalen i Qatar. Under forrige VM 2018 i Russland sikret engelskmannen Harry Kane seg Gullstøvelen.

Imidlertid er en spiller vanligvis bare så god som laget som spiller med ham. Du vil ikke vinne den prestisjetunge prisen på egen hånd, så det kan være virkelige overraskelser i VM i 2022. Selvfølgelig kan du også satse på toppscoreren i dette VM. Men hvilken spiller vil være i stand til å overbevise i VM-spillene i 2022?

Våre toppfavoritter til VM-toppscorer 2022

Vi så nærmere på de potensielle kandidatene til Golden Boot-prisen under VM i 2022. Gode sjanser til å score flest mål og dermed bli toppscorer i VM i Qatar har:

Hittil har brasilianere kunnet ta med seg flest gullsko hjem (6). Den siste toppscoreren fra Brasil var imidlertid Ronaldo i VM i 2002. Aldri før har en spiller klart å vinne trofeet to ganger og i hvert fall ikke i to vm-konkurranser på rad. Harry Kane får sjansen til å gjøre det i vinter-VM 2022.

?? Kylian Mbappe med mer modenhet til flere mål

Kylian Mbappe er bare 24 år gammel i starten av verdensmesterskapet i 2022. Han er den yngste franske spilleren som har spilt i et VM. Ved verdensmesterskapet i Russland i 2018 ble han ikke bare verdensmester med Frankrike, men mottok også prisen for den beste unge spilleren og scoret fire mål. Et av målene hans var i 4-2-seieren over Kroatia i VM-finalen.

I de fire årene mellom VM var Mbappe i stand til å få viktig erfaring og burde ha modnet enda mer til en toppspiller og målvakt for Frankrike for Qatar. Selv en unggutt som Paris Saint-Germain-spilleren er nok ikke immun mot skader. I en sunn tilstand er han definitivt en av kandidatene i kampen om gullstøvelen i VM i Qatar.

?? Neymar som målvakt for Brasil

Vil Neymar Jr., den dyreste fotballovergangen gjennom tidene, endelig lede Brasil tilbake til VM-tittelen i 2022? Brasil er definitivt en av VM-favorittene i 2022. I 2014 på hjemme-VM og også i 2018 i Russland, kunne han ikke fullt ut oppfylle rollen som målvakten til Selecao. Med 30 år i VM i Qatar bør Neymar være i stand til å håndtere presset på ham godt, og prestasjonene hans bør også være synlige i mål.

At han er en fremragende fotballspiller er ubestridt. Bortsett fra OL-gull i 2016, har han imidlertid ennå ikke oppnådd større suksess med Brasil. Et gap som Brasils stjerne i VM i 2022 Neymar definitivt har satt seg fore å fylle. Et skritt i denne retningen ville være porter i massevis. Han har ferdighetene til å gjøre det, og en VM-toppscorer Neymar i VM 2022 anses av mange for å være svært sannsynlig. Han kan kanskje følge i fotsporene til sitt idol Ronaldo i Qatar (all informasjon om Brasils VM-tropp 2022 her).

Todo meu respeito por ti FENÔMENO @Ronaldo ???????? pic.twitter.com/xDhdPieeSD

??????? Harry Kane i Qatar for 2. gang VM-toppscorer?

I VM-historien har ingen spillere blitt toppscorere i to forskjellige VM-finaler. Harry Kane har sjansen til VM i Qatar i 2022, ikke bare til å bli den første spilleren med to gullstøvler, men også til å bli den første spilleren som forsvarer sin toppscorertittel.

Den 29 år gamle engelskmannen i VM har alt en toppmålvakt trenger. Bak ham er det engelske landslaget, et for tiden sterkt lag som ikke bare kan falle tilbake på eksepsjonelle talenter som Kane. Farligheten til alle Three Lions gir vinneren av Golden Boot 2018 ekstra plass og sjanser.

?? Timo Werner: Mulig toppscorer for Tyskland

Timo Werner regnes som målvakten til det tyske landslaget det neste tiåret. Enten det var i RB Leipzig, Chelsea eller DFB, scoret Werner sine mål eller viktige målgivende pasninger. Ofte er han klønete på målet, men scorer vanligvis fortsatt.

Hvis han ikke blir skadet, vil han være tilbake i den tyske VM-troppen under vinter-VM i Qatar i 2022 og netto den ene eller den andre gangen. I Tyskland-kampene i VM i 2022 dukker han opp uansett. Det store spørsmålet er imidlertid om han også har et lag som gjør at han kan vinne tittelen toppscorer.

Spissens kvaliteter kan ikke nektes den nåværende spilleren til RB Leipzig. Blir han den 3. tyskeren etter Miroslav Klose og Thomas Müller som vinner gullstøvelen i et VM? I VM-innsatsene i 2022 er den innfødte i Stuttgart høyt omsatt. I det siste VM i Russland spilte han tre kamper og kunne ikke forhindre eliminering i gruppespillet.

Alle kampene i VM i Qatar vil bli sendt på TV og direktesending. For Timo Werner og Tyskland-fans bør starttidene med tidsforskjell være optimale for koselige TV-ettermiddager om vinteren med TV-sending fra VM 2022.

?? Vil Lukaku også score mål med Belgia i VM i 2022?

Belgia har vært et av de beste fotballagene i verden i flere år. Årsaken til dette er de delvis fremragende spillerne i belgiernes gyldne generasjon. En av disse spillerne er Romelu Lukaku. Spissen, som er under kontrakt med Inter Milan, er en skikkelig okse i Belgias angrep.

Den 1.91 meter høye og 29 år gamle spilleren i VM i 2022 er rekordscorer på det belgiske landslaget. Han scorer i snitt i nesten 2/3 av kampene sine og er dermed en integrert del av de røde djevlene. I forrige VM scoret han fire mål og forberedte ett. Belgierne oppnådde den største suksessen i sin historie og ble nummer tre.

?? Cr. Ronaldo fortsatt toppscorer i sitt siste VM?

Superstjernen Cristiano Ronaldo er også tilbake i starten av VM i Qatar i 2022. I en alder av 37 år blir det trolig hans siste VM som spiller. Vi er sikre på at CR7 ikke vil ha mistet noe av sin styrke før da, og vil fortsette å være en av de beste spillerne i turneringen.

Gullstøvelen for toppscoreren i VM i 2022 virker også mer enn realistisk. Spill og odds ser portugiseren i forkant. Det avgjørende vil være hvor god kvaliteten er i Portugals VM-tropp. Etter EM-tittelen i 2016 kan man imidlertid se en positiv trend, og Selecao kan bli funnet tilbake der du forventer det, nemlig i front.

Cristiano Ronaldo: "2022 FIFA World Cup blir min siste" ??? pic.twitter.com/seRPHCjrb4

Blir Ronaldo Portugals første VM-toppscorer i sitt siste VM? Hvem, om ikke ham.

?? Lionel Messi: Gullstøvel også innen rekkevidde under VM i 2022

VM-stjernen Lionel Messi er absolutt en av de største fotballspillerne gjennom tidene. Den store suksessen med det argentinske landslaget har så langt ikke materialisert seg. Etter å ha trukket seg fra pensjonisttilværelsen, lever sjansen for å vinne VM-tittelen i Qatar i 2022 videre, og det samme gjør sjansen til å vinne gullstøvelen i VM i 2022.

Da Messi nådde finalen med Argentina i 2014, scoret Barcelona-legenden 4 mål i løpet av turneringen og endte på 3.-plass på resultatlisten. Messi vil neppe miste noe av kvalitet før i 2022 og vil også være en av favorittene til toppscoreren i VM i Qatar i 2022 i en alder av 35 år på VM-stadionene i 2022.

VM 2022 Toppscorerspill og odds

Spill på toppscoreren i et VM er blant de mest populære tipsene noensinne. Også VM 2022 toppscorerspill vil telle igjen.

For øyeblikket venter imidlertid online bookmakere fortsatt på de store begivenhetene før vinter-VM i Qatar før de går ut med spill og odds for 2022. Så snart de første oddsene er publisert, finner du dem selvfølgelig direkte her.

Vi har forresten koblet sammen vårt VM-tippetips 2022, hvor du kan finne resultatspådommer for hver kamp, her.

Alle toppscorere i VM-historien

Ytterligere priser under VM 2022

Populaere sok

Torschuetzenkoenig

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss