Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'14'' siden
Verdensmesterskap
1'15'' siden
Verdensmesterskap
1'59'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

VM-semifinale 2022 - Tidsplan og spill på VM-semifinalen

All informasjon om VM-semifinalen i 2022 i Qatar Schedule Times (CET) Spillesteder Betting Review Interessante fakta.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 4 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

VM-semifinale 2022 i Qatar

13. desember og 14. desember 2022 er tiden inne. De to semifinalene i VM i Qatar 2022 sparkes i gang. Den starter klokken 20.00 sentraleuropeisk tid. Hvis du ikke har veldig små barn, kan du se frem til en familievennlig TV-opplevelse.

Tiden er også så human at den er ideell for å se sammen med venner eller for offentlig visning - for eksempel på et julemarked.

For lagene som konkurrerer i VM-semifinalen er presset enormt. Det store målet er innen rekkevidde i form av sluttspillet. Men hvis du taper, er det bare trøstepremien som står igjen i form av VM-kampen om 3.-plassen.Etterpå vil alle fans og eksperter forsikre deg om at du har spilt et godt VM, men du har bare følelsen av tomhet. Ingen ønsker det. Ingen vil gå glipp av en mulig finale på grunn av gule kort fra VM i 2022, da sletting av kortene til og med kvartfinalen gjør en gul utestengelse umulig.

Når skal semifinalen i VM 2022 finne sted?

De to semifinalene i VM i Qatar spilles 13. og 14. desember 2022. Nesten nøyaktig to uker før jul skal det avgjøres hvilke to lag som går videre til den store VM-finalen i 2022, som skal ferdigstilles 18.

Hva er arenaene for VM-semifinalen i 2022?

Arenaene for VM i Qatar i 2022 er Lusail City og al-Chaur. Nærmere bestemt vil den første semifinalen bli spilt 13. desember på Lusail Stadium, som også vil være vert for finalen 18. desember.

Den andre semifinalekampen vil finne sted på al-Bayt Stadium, som rommer rundt 60 000 tilskuere og også var arena for VM-åpningskampen i 2022.

Hvem skal spille mot hverandre i VM-semifinalen i 2022?

Det er kjent at utslagsrunden i et VM har to vinger. For å gjøre det konkret: Gruppe A til H er representert en gang på hver vinge. Gruppen først ligger på den ene fløyen, mens den andre finnes på den andre fløyen.

Etter gruppespillet er altså VM-turneringstreet på plass, og ikke bare VM-runden i 2022 på seksten er fikset, men de mulige lagene i VM-kvartfinalen og også i semifinalen. I den viktige finalen møter det beste laget på hver ving den andre.

Spillmodus i semifinalen i VM 2022

Spillmodusen i VM-semifinalen i 2022 skiller seg ikke fra de andre kampene i utslagsrunden. I ordinær tid blir det forsøkt å finne en vinner. Hvis dette ikke lykkes, er det en forlengelse på 30 minutter. Dette er delt inn i to ganger 15 minutter. Hvis ingen vinner kan bli funnet her heller, fortsetter straffesparkkonkurransen.

Hvert lag navngir fem skyttere. Den som forvandler seg mer, vinner. Hvis det fortsatt er uavgjort etter fem skyttere, tar hvert lag et straffespark en gang. Dette fortsetter til det ene laget treffer og det andre skyter.

Satser på VM-semifinalen

Hvis du leter etter spill på VM-semifinalen, må du vente til desember 10, 2022. Først da ble alle kvartfinalekampene fullført og sammenkoblingene i semifinalen er fikset. Senest da kan du også finne aktuelle spill på VM-semifinalen her hos oss. Du kan se flere tippeodds for VM 2022 på den koblede siden.

De høyeste seirene i en verdenscupsemifinale

I lang tid kom de høyeste seirene i verdenscuphistorien fra den absolutt tidlige fasen av turneringen. Av de seks beste resultatene var tre på 1930-tallet. Det var to til på 1950-tallet.

I lang tid ble det antatt at turneringens karakter hadde endret seg for mye. Kvaliteten på lagene er rett og slett for sterk. De er for mye i øyehøyde i en semifinale til å gi høye resultater.

Men så kom VM i Brasil i 2014. Her møtte Tyskland Brasil, som hadde en hjemmekamp. Resten er historie: Selecao opplevde den verste katastrofen i deres historie og gikk ned 1:7. Det var den høyeste seieren i en semifinale i et VM noensinne.

Forresten, Tyskland har også 2. plass (om enn sammen med noen andre lag) ved å slå Østerrike 6-1 i 1954.

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss