Liga 1
På 14:30
Verdensmesterskap
På 16:00
Liga Nacional
På 19:00
Verdensmesterskap
På 20:00
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

VM-runde seksten 2022 - Tidsplan og spill på utslagsfasen

Alt om VM-runden 2022 på seksten i Qatar Tidsplan Avsparkstider og stadioner Modus + odds Gjennomgang av VM KO-fasen 2018?.

Runde på seksten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Lørdag, 03.Desember 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Alt om VM-runden 2022 på seksten

Når runden på seksten av VM i Qatar i 2022 kommer, så begynner turneringen for mange fans for alvor. Nå er tross alt gruppespillet over. Nå fortsetter det i knockout-fasen. Hvis du taper her, er turneringen over. Denne spenningen slår ingenting.

Første runde på seksten finner sted 3. desember 2022. Den siste duellen i denne runden spilles 6. desember i året. Det er derfor opp til St. Nicholas å avgjøre hvilke to lag som blir de siste som når VM-kvartfinalen i 2022 i historiens første vinter-VM.

Informasjon om VM-runden 2022 på seksten

?  Konkurranse: Verdenscuprunde seksten 2022??  Dato: 03.12. til 06.12.2022?  Antall deltakende lag: 16

VM-runde 2022 på seksten

Alle tider i henhold til tysk tid (CET)

Velkjent VM-modus for runden på seksten

Alle som er kjent med modusen som VM har blitt holdt i nesten 20 år, trenger nå ikke å endre seg. Som kjent er det åtte VM-grupper i 2022. De to best plasserte lagene fra disse kvalifiserer seg til sekstendelsfinalen. I motsetning til for eksempel i EM i 2021, har ingen tredjeplasserte lag sjansen til å fortsette turneringen. Når runden på seksten starter, vil de opprinnelige 32 VM-deltakerne i 2022 bare ha blitt 16 lag.

I utslagsfasen spiller gruppevinnerne mot andreplass. Dette bør styrke gruppeseieren. Tross alt, i teorien, er andreplassen litt verre. Avhengig av gruppen og løpet av turneringen så langt, kan det imidlertid godt være noen saftige dueller. Det er bare ett spill for hver runde på seksten. Den som vinner dette har løst billetten til neste runde.

Ved uavgjort går kampen inn i ekstraomganger. Det spiller ingen rolle hvordan det står. I motsetning til for eksempel i klubbkonkurranser, har "bortemål" ingen spesiell betydning. Hvis det fortsatt er uavgjort etter ekstraomganger, avgjøres kampen på straffer. I tilfelle en sak følger dette også reglene som har vært kjent i flere tiår.

Avspark på relativt familievennlige tider

VM er tradisjonelt et arrangement som bringer familien sammen foran TV-en. Ikke sjelden er venner med sine slektninger fortsatt invitert. Og alle går rett sammen til publikum.

På fotball-VM 2022 kan dette skje i den ganske uvanlige kombinasjonen med julemarkedet. Det er derfor viktig at avsparkstidene er familievennlige, slik at dere enkelt kan se sammen - neste dag er tross alt jobb eller skole.

For VM-runden på seksten i Qatar i 2022 er avsparkstidene relativt familievennlige. Som du kan se fra tidsplanen ovenfor, er det to kamper hver dag. Den første vil alltid ha avspark klokken 16.00 sentraleuropeisk tid. Dette bør generelt ikke forårsake noen problemer. Den andre kampen hver dag starter kl. 20.00 sentraleuropeisk tid.

Det høres faktisk relativt enkelt ut som beste sendetid. Det skal imidlertid bemerkes at det kan være relativt sent med ekstraomganger og en mulig straffesparkkonkurranse - i tillegg hvis oppfølgingsrapporteringen skal overvåkes sammen.

Arenaene for VM-runden 2022 på seksten

Runden på seksten kamper vil finne sted i åtte forskjellige VM 2022 stadioner. Derfor er det fornuftig å ta en titt på arenaene. Følgende rekkefølge av stadionene er basert på spillene. Den første stadion vil derfor være arena for runde seksten 3. desember 2022 kl. 16.00, den andre arenaen vil være arena for kampen samme dag kl. 20.00 - og så videre.

Bemerkelsesverdig nok er stadionene tett sammen på grunn av Qatars lille størrelse. Fans kan derfor i det minste teoretisk se to kamper på en dag.

Disse nasjonene er i utslagsfasen i VM 2022

Alle de lagene som innehar 1. eller 2. plass i gruppen etter alle gruppekamper, er fast i VM-runden 2022 på seksten. Deltakerne i runde 16 avgjøres derfor senest etter siste kamp i gruppespillet.

De nasjonale lagene på tredje og fjerde plass i gruppene har blitt eliminert fra turneringen og vil ikke delta i resten av turneringen. En overgang til kvartfinalen eller til og med VM-semifinalen i 2022 er derfor ikke lenger mulig for dem.

Spill på runden på seksten av VM i 2022

Selvfølgelig håndterer nesten alle online spillleverandører knockoutfasen av VM og tilbyr mange VM 2022-spill og odds. Så snart kampene i runden på seksten av VM 2022 er løst, finner du alle odds i bookmakernes online tilbud.

Du kan allerede plassere innsatsene dine på vinneren av finalerunden i Qatar. Hvordan de nåværende VM 2022-spillene står, kan du se på siden vår.

Anmeldelse: World Cup 2018 knockout runde

Under VM 2018 i Russland ble følgende matchpar arrangert i andre runde:

Den største overraskelsen i andre runde av VM i 2018 var ikke et av lagene som kvalifiserte seg til utslagsrunden, men et som gikk glipp av utslagsfasen. Den regjerende verdensmesteren Tyskland kunne ikke gå videre til runde 16.

I selve sekstendelsrunden skapte hjemmelaget Russland den neste sensasjonen ved å slå Spania på straffer og sende Furia Roja hjem. Den andre nasjonen på den iberiske halvøy og de europeiske mesterne i 2016 Portugal sa også farvel til Uruguay i runden på seksten.

Alle andre kamper gikk som forventet. Den endelige verdensmesteren Frankrike seiret så vidt mot Argentina med Lionel Messi. Kroatia slo danskene på straffer, det samme gjorde England som slo colombianerne. Brasil (mot Mexico), Belgia (mot Japan) og Sverige (mot Sveits) avanserte også til VM-kvartfinalen.

Populaere sok

Runde på seksten

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss