Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'24'' siden
Verdensmesterskap
1'25'' siden
Verdensmesterskap
2' 9'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Gult og rødt kort VM 2022 - Antall & Regler for gul suspensjon

Alt om de gule og røde kortene under VM i Qatar i 2022 Når er du utestengt? Antall alle kort per spiller Bad Boy Tips?.

Gule røde kort

vm gule kort

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Gule og røde kort i VM 2022 - Når er du suspendert?

Fotballkamper handler ikke alltid om mål. Selvfølgelig bestemmer de til slutt spillene, men andre små ting bidrar også til resultatet. Dette gjelder også kampene i VM i Qatar i 2022, der ikke bare mål og målgivende pasninger telles, men også de gule og røde kortene til hver spiller og hvert VM-lag i 2022.

I denne artikkelen tar vi en titt på de gule og røde utestengelsesreglene for VM i 2022. Her kan du finne ut når du er blokkert, når kortene blir kansellert og hvem vi tror vil få flest advarsler.

I tillegg tok vi en nærmere titt på det siste verdensmesterskapet i Russland og gir deg all statistikken over de gule og røde kortene i denne finalen. Hvor mange kort ble distribuert? Hvem var den dårlige gutten i turneringen i Russland?

Alle regler for gule kort i VM 2022

En taktisk feil, for hard boarding, en dårlig vurdert gest eller andre mindre forseelser kan føre til et gult kort i VM i 2022. Men hvis du samler den gule boksen for ofte, vil du raskt finne deg selv utenfor banen.

Konsekvensen: Ved to gule kort i samme kamp etterfølges oppsigelsen av et gulrødt kort. I tillegg blir denne spilleren automatisk suspendert for neste kamp på laget sitt.

Alle gule kort før VM i Qatar er ikke aktuelle for vinterfinalen. Hver spiller starter fra bunnen av. Men mange stiller seg nå spørsmålet: Hvor mange gule kort er du utestengt fra? Svaret: Hvis du får to gule kort i forskjellige spill, må du sitte i ett spill. Så du har ikke råd til mye i løpet av turneringen.

På den positive siden vil imidlertid alle gule kort bli fjernet etter VM-kvartfinalen. Dette betyr at ingen kicker kan gå glipp av den store VM-finalen i 2022 på grunn av et gult kort, slik Michael Ballack gjorde i VM i 2002.

? Legendariske VM-øyeblikk?? Michael @Ballack 2002 (@DFB_Team ??)?? Dele minnene dine med oss? pic.twitter.com/gx4r3qLuAu

Dette skjer med rødt kort under VM i Qatar

Hvis spill blir emosjonelle, kan det sikkert komme til det ene eller det andre frafallet av en spiller. Altfor harde feil, overfall eller målran kan bli resultatet, som må straffes av dommeren med rødt kort. Som et resultat er spilleren ekskludert fra spillet og utestengt i minst ett spill.

Ved svært hard boarding eller straffbare overgrep kan disiplinærkommisjonen også ilegge et lengre forbud. Under VM er dette imidlertid svært sjeldent, og det vil også være en stor overraskelse i Qatar om det skulle skje.

Spill på gule og røde kort i VM 2022

Selvfølgelig påvirker dommerens kort hver kamp. Dette gjelder røde eller gulrøde kort, samt gule kort, selv om antall spillere på banen ikke endres på grunn av sistnevnte. En spiller som har blitt advart med et gult kort, må holde litt tilbake for ikke å akseptere utestengelse for å skade laget sitt alvorlig.

De gule og røde kortene i turneringen er også interessante for VM 2022-spill. De fleste online bookmakere tilbyr deg muligheten til å satse på det. Enten det er i pre-match-spill eller som live-tips, spill på dommerens timing, spiller og antall disiplinære kort.

Et hett tips for gule eller røde kort er alltid de spillerne som er veldig emosjonelle og går inn i hver kamp med stor lidenskap. Et godt eksempel på dette er Spanias VM-stjerne i 2022, Sergio Ramos. Real-legenden, som for tiden er under kontrakt med PSG, trenger imidlertid fortsatt å komme i form i tide. I så fall vil vi imidlertid se mange taklinger som alltid er på grensen til det lovlige.

Anmeldelse: Røde og gule kort i forrige VM 2018

Det som ligger i fortiden trenger ikke alltid å gjelde for nåtiden eller fremtiden. Men for at du skal ha noen ledetråder til det kommende verdensmesterskapet i 2022, tok vi en titt på den siste globale fotballturneringen, nemlig VM i Russland i 2018. Hvor mange gule og røde kort ble delt ut der? Hvem fikk flest straffebilletter i hele turneringen?

På de 64 kampene i VM i fotball 2018 var det 219 gule kort, to gulrøde kort og to røde kort. I hver kamp kunne tilskuerne tilpasse seg et gjennomsnittlig antall på rundt fire kort. Ingen av spillerne pådro seg mer enn to gule kort i hele turneringen. En ekte dårlig gutt var ikke der i Russland.

Populaere sok

Gule røde kort

vm gule kort

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss