Liga 1
På 14:30
Verdensmesterskap
På 16:00
Liga Nacional
På 19:00
Verdensmesterskap
På 20:00
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Vm i gruppe H 2022 med Portugal~ Uruguay~ Ghana og Sør-Korea

Gruppe H i VM 2022 vil inneholde Portugal~ Uruguay~ Ghana + Sør-Korea. All informasjon inkl. tidsplan~ tabell og resultater Analyse med prognose?

Gruppe H

vm gruppe h

ghana vm

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Lørdag, 03.Desember 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Alt om gruppe H i VM 2022 i Qatar

Noen fans, spesielt fra Tyskland, kritiserte etter trekningen av VM-gruppene i 2022 for finalen i Qatar, det var en ubalanse. Det ble ofte vist til gruppe H. Med Portugal, Uruguay, Ghana og Sør-Korea spiller fire lag her, hvorav ingen er blant favorittene. Hvor forskjellig er synet på for eksempel VM-gruppe E, der Tyskland og Spania skal konkurrere mot hverandre.

Uten å ville fullføre innholdet i kritikken, er navnene i gruppe H i VM i 2022 litt mindre klingende når man leser enn i andre grupper. Dette lover imidlertid spenning, da det gir de fire lagene sjansen til å løse billetten til utslagsrunden. Men la oss våge å se nærmere på.

VM-gruppe H 2022 i analyse

Faktisk kan den heldige trekningen av lagene i gruppe H til og med nå utslagsrunden. Den som kvalifiserer seg til VM-runden på seksten må forholde seg til en motstander fra VM-gruppe G i 2022. Vinneren av gruppe H vil spille mot 2. plass i gruppe G - og omvendt.

Det er en sjanse for at det vil gå mot Sveits, Serbia eller Kamerun hvis du fullfører din egen gruppe. Dette er heller ikke uløselige oppgaver. 2. plass ville imidlertid være mye mer ubehagelig. Så går det i runde seksten etter all sannsynlighet mot Brasil.

Portugal må seire

Til tross for at ingen navn virkelig høres ut, er det selvfølgelig fortsatt en klar favoritt: Portugal. Selecao har den største individuelle kvaliteten. Trener Fernando Santos har spillere som VM-stjernen Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Diogo Jota, Bruno Fernandes og Joao Cancelo.

Ifølge navnet alene måtte det portugisiske landslaget seire i hver gruppe - inkludert denne. Det kan ikke være to meninger om dette.

Uruguay øyner sjansen

Uruguay var svært fornøyd med trekningen. Laget forventer store sjanser fordi laget er like sterkt som det var i 2010. Likevel kunne feil motstandere ha endt tidlig. Trener Diego Alonso har bygget laget sitt rundt VM-stjernen Federico Valverde. Med Rodrigo Bentacur på midtbanen har han en annen fremragende mann ved sin side.

Jose Maria Gimenez og Ronald Araujo vil trolig spille i midtforsvaret. De kan til og med være den beste duoen i turneringen. Den erfarne Luis Suarez skal også være med i VM. Til tross for sin alder (35 i VM), har han fortsatt klassen til å ta avgjørelsen i vanskelige øyeblikk.  

Ghana ønsker å bygge videre på fortidens suksesser

Ghanas landslag gikk glipp av VM i 2018, men klarte å utrydde denne skavanken ved å delta i VM i Qatar i 2022. Med Otto Addo har laget en ung og sulten trener som har høstet erfaring som spiller på høyeste nivå. Som trener mangler han de som kan bli et problem, men trenger ikke.

Virkelig gode spillere er i troppen i alle fall. Kun VM-stjernen Thomas Partey, den offensive juvelen Kamaldeen Sulemana eller Mohammed Kunduz er navngitt. Når det gjelder høyeste kvalitet, er bemanningsnivået imidlertid tynt. Skadebekymringer bør ikke gå forbi Ghana.

Sør-Korea er vanskelig å vurdere

Nesten tradisjonelt er landslaget i Sør-Korea et lag som er vanskelig å vurdere. Det er trygt å si at med portugisiske Paulo Bento er det en utmerket trener på sidelinjen. I denne forbindelse bør ingen motstander håpe på feil. Bento kjenner og forstår håndverket sitt. Med Sør-Korea-stjernen Heung-min Son er det også en ekte superstjerne i troppen. Bak ham synker imidlertid nivået betydelig.

Hee-chang Hwang, for eksempel, er utvilsomt en god spiss, men han har ikke den eksepsjonelle kvaliteten som Son har. Ellers er det stort sett solide spillere i troppen. Disse kan forårsake hodepine for enhver motstander på en god dag. Hvis du tviler på dette, kan du spørre Tyskland om minnene fra VM i 2018. Men det kan også gå galt.

Vårt tips til gruppe H i VM 2022

En prediksjon i denne gruppen er faktisk vanskelig på grunn av konstellasjonen av lagene. Vi kan bare ta utgangspunkt i det vi leser på papir i teorien. Og så er det en klar utfordrer til førsteplassen: Det er allerede nevnt: Portugal er det sterkeste laget i gruppen og må vinne. Ibererne må faktisk nå 1. plass i alle fall. På 2.plass ser vi Uruguay.

En mulig duell med det brasilianske landslaget i sekstendelsrunden lover høy spenning. Det kan imidlertid antas at laget selv ønsker å tolerere denne spesielle spenningen. Men tilbake til gruppe H som helhet: Vi tror at Ghana og Sør-Korea bare vil være kampen om tredjeplassen. Som kjent gir ikke dette deg rett til fremgang, men er bare en trøstepremie.

Populaere sok

Gruppe H

vm gruppe h

ghana vm

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss