Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'19'' siden
Verdensmesterskap
1'20'' siden
Verdensmesterskap
2' 4'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Vm i gruppe G 2022 med Brasil~ Sveits~ Serbia og Kamerun

All informasjon om VM 2022 Gruppe G med Brasil~ Sveits~ Serbia + Kamerun Tidsplan med tabell & resultater Analyse & prognose ?

Gruppe G

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

World Cup Gruppe G 2022 - All informasjon på et øyeblikk

Når favoritter blir spurt etter VM i 2022, har nesten alle fans over hele verden alltid gitt et svar: Brasil. Selecao har blitt ansett som det beste laget i verden siden Pelés dager. Og landet hevder å alltid gi den beste spilleren i verden. Og ofte nok var dette også sannheten: Ronaldo Nazario, Kaka eller Ronaldinho er eksempler på eksempler. I den nåværende troppen er det Neymar som er minst en av de beste spillerne på planeten. Om han faktisk er den aller beste, er det imidlertid delte meninger.

Brasil selv har ikke hatt den suksessen de siste 20 årene som gjør landet til den klare favoritten. Siden de vant tittelen i 2002, har ikke Selecao vært i finalen. I 2006, 2010 og 2018 nådde de kvartfinalen. I 2014 i sitt eget land nådde Brasil semifinalen mot Tyskland, men ingen fra Selecao-rekkene vil virkelig snakke om spillet lenger. For det brasilianske landslaget skal det endelig bli bedre igjen.

For dette må imidlertid laget først mestre gruppe G. Og dette vil ikke nødvendigvis være lett. Med Sveits, Serbia og Kamerun har du kjent konkurranse. Spesielt er de to europeiske lagene kjent for å være motbydelige motstandere for favoritter.

Tabell gruppe G World Cup 2022

Her finner du alle resultater og tabeller fra VM 2022 på et øyeblikk.

Vm i gruppe G 2022 i analyse

Lagene som håper på VM-runden på seksten i gruppe G vil trolig sikte mot 1.-plass. I utslagsrunden går det mot lag fra gruppe H. Der er Portugal favoritt til førsteplass. Brasil vil trolig foretrekke å unngå europamesterne i 2016.

Brasil er under press

Trener Tite og hans team er under press. Det var ikke bare det svake VM i 2018 som må bekymre ham og spillerne. I det siste Copa America måtte Selecao gi fra seg seieren til Argentina. Troppen er fortsatt fylt med spillere i verdensklasse i alle posisjoner. I angrep, i tillegg til Neymar, stormer hans logiske arving Vinicius Junior som en ledende figur i Selecao.

Med Marquinhos og Eder Militao har brasilianerne et førsteklasses midtforsvar. Alisson og Ederson kjemper om plassen i mål. På midtbanen gir Fabinho og Casemiro struktur til spillet. Dette laget har ingen svakhet i nominelle termer.

Sveits vil bevise noe

For Sveits begynner en ny æra i VM i 2022. For første gang trener Murat Yakin laget i en stor turnering. Og den nye treneren ønsker å bevise sammen med sine spillere at landslaget har potensial til å spille en viktig rolle.

Spillere som Manuel Akanji, Denis Zakaria eller Gregor Kobel i mål har minst internasjonal klasse. Med kaptein og Sveits-stjerne Granit Xhaka er det også en mann på midtbanen som fortsatt var verdensklasse på gode dager. Dette laget må slås først.

Hva du kan satse på i turneringen, finner du i World Cup 2022 Sveits-spill. Her kan du se populære spilltips som tilbys av de mest kjente online bookmakere.

Serbia håper å bli undervurdert

Serbia hadde noen svake år. Man kan derfor fristes til å se på landets kvalifisering til VM i Qatar som en suksess. Og trener Dragan Stojkovic håper at så mange motstandere som mulig vil gjøre nettopp det. Fordi det ville være en fatal feil.

Med Serbias stjerne Dusan Vlahovic og Sergej Milinkovic-Savic kjenner laget to verdensklassespillere i den serbiske trøya. Med spillere som Filip Kostic, Luka Jovic eller Aleksandar Mitrovic, er det profesjonelle som har bevist sin kvalitet mer enn en gang i den serbiske troppen.  

Kamerun kan overraske

Nominelt er det kamerunske landslaget outsidere i gruppen. Dette er også kjent av trener Rigobert Song, som tok over laget i mars 2022. Likevel skal ingen undervurdere afrikanerne. André Zambo Anguissa på defensiv midtbane, André Onana i mål eller Karl Toko Ekambi og Eric Choupo-Moting kan skape hodebry for enhver motstander.

Dette gjelder spesielt hvis motstanderen skulle gå inn i spillet med feil holdning. Kamerun har utvilsomt det som trengs for å overraske deg.

Vår spådom for gruppe G i VM 2022

Hvis du leser navnene på noen av de viktigste spillerne på hvert lag, kan du bare komme til en dom: Brasil er favoritten i gruppe G. Dette gjelder ikke bare å nå runden på seksten, men også gruppeseieren. Selecao må uansett utvikle seg med dette laget. På grunn av den siste tiden er man tilbøyelig til å sette Sveits på 2. plass. Her forutsier vi imidlertid problemer.

Det blir en tett duell med Serbia. Og det kan godt være at laget fra Balkan har den bedre enden for seg selv. Kamerun er heller ikke helt avskrevet. Vi tror imidlertid ikke at afrikanerne kan vinne mot begge de europeiske lagene - på det meste mot ett av lagene.

Populaere sok

Gruppe G

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss