Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'48'' siden
Verdensmesterskap
1'49'' siden
Verdensmesterskap
2'33'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Gruppe F World Cup 2022 med Belgia~ Kroatia~ Canada og Marokko

Alt om gruppe F i VM 2022 med Belgia~ Kroatia~ Canada og Marokko Tidsplantabell &Resultatprediksjon og analyse ?.

Gruppe F

marokko vm 2022

gruppe f vm 2022

gruppe f vm

vm gruppe f

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

All informasjon om VM 2022 gruppe F

Gruppe F i VM i fotball 2022 i Qatar har potensial til å bli den mest spennende av alle sesonger. Fire lag er samlet i den, som hver har spillere i sine rekker som har verdensklasse - og som forventes å spille minst seksten runde. Dette er Belgia, Kroatia, Canada og Marokko.

Lagene som endte på 2.- og 3.-plass i VM i Russland i 2018, er for eksempel på ballen i form av de to europeiske lagene i gruppe F. Spesielt for nøytrale vifter er denne høye effekttettheten en gave. Ingen av lagene har tross alt råd til frafall. Ellers truer den tidlige slutten etter gruppespillet.

VM 2022 gruppe F i analysen

Også interessant er faktoren at med tanke på runden på seksten er det ikke nødvendigvis mulig å si om 1. eller 2. plass i gruppe F er bedre. Det går i første utslagsrunde mot de to vinnerne av VM-gruppe E. Og her spiller med Tyskland og Spania verdensmesterne i årene 2010 og 2014.

Hvis begge går videre, vil det sannsynligvis avhenge av formen til lagene som er involvert, om det er bedre å konkurrere mot ibererne eller mot det tyske landslaget. På grunn av det faktum at VM-lagene i 2022 i gruppe F ikke har råd til å miste poeng, da ellers den tidlige exiten sannsynligvis skyldes strømtettheten, trenger ikke lagene å torturere seg med dette spørsmålet.

Belgia vil endelig ta det store spranget

Før VM i 2022 gjelder det som kan (og må) sies for det belgiske fotballandslaget før hver turnering: Laget er modent og sterkt nok til tittelen. Trener Roberto Martinez har spillere som VM-stjernen Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Thibaut Courtois eller kaptein Youri Tielemans i egne rekker.

Disse spillerne er blant de aller beste som finnes. Martinez må bekymre seg for at prestasjonene til noen av spillerne hans i klubben ikke har vært gode den siste tiden. Men dette bør ikke være en unnskyldning på grunn av den utrolige kvaliteten i troppen.

Kan Kroatia gjenta suksessen fra forrige VM?

Trener Zlatko Dalic er under stort press i Qatar med sine kroater. Hans land ønsker så desperat å gjenta suksessen fra fire år siden i Russland. På Euro 2021 har dette allerede mislyktes. Men kvaliteten i Kroatias VM-tropp passer fortsatt.

Spesielt midtbanen er brutalt sterk, med spillere som Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Mario Pasalic og selvfølgelig kaptein Luka Modric. For fire år siden gjorde imidlertid mange motstandere kroatene den fordel å undervurdere dem. Det bør de ikke forvente denne gangen.

Canada har potensial for en stor overraskelse

Trener John Herdman har uten tvil det beste kanadiske landslaget noensinne. Den ledes av den kanadiske VM-stjernen Alphonso Davies. Men det er ikke bare venstrevingen som har fremragende kvalitet: midtstopper Jonathan David, for eksempel, er også en av dem.

Med Cyle Larin og Tajon Buchanan har laget også vinger på internasjonalt nivå i egne rekker. Hvis alle spillerne holder seg friske og er i førsteklasses form, kan den kanadiske offensiven også by på store problemer for lag som Belgia og Kroatia og kanskje se mot utslagsrundene i VM i 2022.

Marokko bør ikke undervurderes

Marokkos trener har bare vært Walid Regragi siden august, og erstattet den kontroversielle Vahid Halilhodzic. Og han har bygget opp et mektig team som allmennheten i Europa ikke skjønner hvor sterkt det faktisk er.

Laget ledes av høyreback og VM-stjerne Achraf Hakimi, som er en av de beste spillerne på planeten i sin posisjon. Midtstopper Youssef En-Nesyri er også i verdensklasse. Med Bono har Marokkos landslag også førsteklasses og erfaren støtte mellom innleggene. I tillegg, med den nye treneren Chelsea profesjonell Hakim Ziyech og Bayern nykommer Noussair Mazraoui er tilbake i troppen. Dette laget kan også by på store problemer for enhver motstander.

Vår spådom for gruppe F i VM 2022

Gruppe F kan bare forutsies ekstremt. Hvis alle lagene presterer så godt som de er i stand til, må Belgia og Kroatia kjempe om plassene 1 og 2. Den daglige formen bringer avgjørelsen. 3. plass bør gå til Marokko og Canada må nøye seg med fjerdeplass. Men det er ikke fullt så lett i fotball. Spesielt i gruppespillet i et VM er det ikke alle lag som har den rette prestasjonen.

Visstnok er også mindre lag svært motiverte, da de kan være de eneste kampene det er lov å spille i VM. Resultatet er ofte favorittfallet. Det finnes utallige eksempler på dette i VM-historien.

På den positive siden, hvis du liker å satse og leter etter en gruppe hvor du kan vinne stort, er gruppe F en varm kandidat. Fordi det ikke ville være for mye av en sensasjon hvis Canada og Marokko kunne beseire Belgia og / eller Kroatia. Du kan også ta en titt på våre VM-tips for 2022 og få inspirasjon til finalen.

Populaere sok

Gruppe F

marokko vm 2022

gruppe f vm 2022

gruppe f vm

vm gruppe f

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss