Liga 1
På 14:30
Verdensmesterskap
På 16:00
Liga Nacional
På 19:00
Verdensmesterskap
På 20:00
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Vm i gruppe D 2022 med Frankrike~ Danmark og Tunisia

World Cup 2022 Gruppe D består av Frankrike~ Danmark~ Tunisia + Australia Schedule Table & Resultatanalyse med prognose ?

Gruppe D

vm gruppe d

gruppe d vm

tunisia vm

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Lørdag, 03.Desember 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Et portrett av VM-gruppe D 2022

Gruppe D kan være sikker på spesiell oppmerksomhet under VM i 2022. Og dette går utover det som allerede er garantert av VM. Tross alt spiller ingen ringere enn forsvarende mestere Frankrike i gruppe D. Han regnes som en av de største favorittene til verdensmesterskapet i 2022 til å vinne VM-kronen igjen, men laget er fortsatt strålende.

Samtidig vil imidlertid mange fans sannsynligvis være interessert i gruppe D og Frankrike spesielt, fordi de vil se om Les Bleus også vil bli offer for verdensmesternes forbannelse. Siden VM i 2002 har den forrige tittelholderen nådd kvartfinalen senest. Ofte måtte verdensmesterne til og med avlyse seilene etter den innledende runden. Frankrike startet selv og ble slått ut av turneringen i Japan og Sør-Korea etter de tre første kampene.

Det er ingen tvil om at franskmennene mener at det bare er rett og riktig at de avslutter forbannelsen når de allerede har skapt den. De andre VM-lagene i 2022 i gruppe D skal ha noe imot seg. Og konkurransen er ikke svak: Med Danmark, for eksempel, venter en helt seriøs utfordring på verdensmesteren.

Analyse av VM 2022 gruppe D

Som i de andre gruppene kvalifiserer de to beste lagene i gruppe D seg til utslagsrundene. Her går det mot de to vinnerne av VM-gruppe C. I dette tilfellet er blant annet Argentina på ballen.

Det krever ikke overlegne profetiske ferdigheter at ingen av gruppe D-starterne ønsker å spille mot søramerikanerne. Duellen med Messi og Co bør utsettes så lenge som mulig. Følgelig er de dømt til suksess i gruppe D.

Det er ingen unnskyldninger for verdensmestere Frankrike

For Frankrike er situasjonen i gruppe D veldig enkel. Laget må nå 1.plass. Spillerne som trener Didier Deschamps har til rådighet er rett og slett for sterke til det. Ved siden av Kylian Mbappe, Frankrikes VM-stjerne Karim Benzema eller N? Golo Kanté får selskap av skuespillere som Christopher Nkunku, Jules Kounde og Moussa Diaby.

Frankrikes VM 2022-tropp har en utmerket blanding av unge og gamle. Alle spillerne er aktive i toppligaer - ofte selv med de beste klubbene noensinne. Nesten alle er gjengangere og har derfor lang erfaring på høyeste nivå.

Kan Danmark bære magien fra EM til VM?

Etter dramaet rundt Christian Eriksen fløy danskenes hjerter til dem under fotball-EM 2021. Veien førte til semifinalen. Under VM i Qatar skal prestasjonen til det danske landslaget bekreftes. Dette laget har utvilsomt potensialet. Skuespillere som Pierre-Emile Höjbjerg, Andreas Christensen, Simon Kjær eller Yussuf Poulsen trenger ikke å gjemme seg for noen.

Nøkkelspillerne på laget i Danmark-trøya er nesten uten unntak i sin beste alder. Dette laget har også opparbeidet seg verdifull erfaring i EM gjennom de dramatiske hendelsene. Danmark må slås først.

Tunisia har potensial for overraskelser

Ved første lesning virker det tunisiske landslaget nesten som den logiske outsideren i gruppen. Trener Jalel Kadri vil ha helt rett, da det kan føre til at han blir undervurdert. Og dette bør ikke skje under noen omstendigheter. Noen spillere i Tunisias VM-tropp er rett og slett for gode til det. Eksempler er defensiv midtbanespiller Ellyes Skhiri og Hannibal Mejbri.

Det er klart at disse spillerne ikke har kvaliteten på stjernene til danskene eller franskmennene. Men du bør heller ikke beholde dem for walk-in-kunder. Ellers venter en ubehagelig overraskelse mot disse tunisierne.

Vil Australia nå knockout-scenen?

Australia kvalifiserte seg i det internasjonale sluttspillet til VM i 2022. Først slo de De forente arabiske emirater og i den avgjørende kampen mot Peru seiret de på straffer. Dette er femte gang på rad at australierne deltar i et VM. Bare én gang - under VM 2006 i Tyskland - kom de seg videre fra den innledende runden. Vil det australske landslaget lykkes igjen i Qatar?

Sjansene er ikke nødvendigvis gode. Mot Frankrike og Danmark skal du ikke ha noen sjanse. Imidlertid vil de definitivt kunne holde tritt med Tunisia, men det er ikke nok for VM-runden på seksten. Australierne har mange spillere som er aktive i Europa, men det er ingen her som kan beskrives som en ekte toppspiller. I Australia er kollektivet stjernen.

Vårt tips til gruppe D i VM 2022

Med Frankrike og Danmark er det to lag i gruppe D som (enkelt) kan holde stand mot Australia og Tunisia. Danmark har spilt på toppnivå i lang tid og klatrer derfor lenger og lenger opp på FIFAs verdensranking. Hvis Frankrike og Danmark presterer, bør de kunne fullføre gruppe D på 1. og 2. plass.

Bestillingen er åpen. Dette vil trolig bli avgjort av den direkte duellen. Siden dette bare er ett spill, er det vanskelig å forutsi. Frankrike har høyere kvalitet, men Danmark har en ukuelig vilje til å gjøre det. Det er også mulig at franskmennene vil bli forbigått av forbannelsen til den forsvarende mesteren, noe som kan true en tidlig slutt på VM i 2022.

Populaere sok

Gruppe D

vm gruppe d

gruppe d vm

tunisia vm

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss