Liga 1
På 14:30
Verdensmesterskap
På 16:00
Liga Nacional
På 19:00
Verdensmesterskap
På 20:00
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Vm i gruppe C 2022: Argentina~ Polen~ Mexico og Saudi-Arabia

Argentina~ Polen~ Mexico og Saudi-Arabia vil spille i gruppe C i 2022 World Cup Schedule Results + Table Prediction?.

Gruppe C

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Lørdag, 03.Desember 2022 — 6 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Oversikt over VM 2022 gruppe C

Når et VM nærmer seg, er Argentina alltid en av VM-favorittene. Tradisjonelt spiller noen av de beste spillerne i verden for Albiceleste. Dette har ikke endret seg til denne dagen. Med Argentinas VM-stjerne Lionel Messi, for eksempel, leder kanskje den beste spilleren på banen laget. Det har imidlertid vært knapphet på store suksesser i VM de siste tiårene. Den siste tittelen er fra 1986. I 1990 og 2014 kom de til finalen, men tapte begge gangene mot Tyskland. Ellers var det allerede over før.

Dette kommer til å endre seg under VM i Qatar i 2022. Argentina må først bevise seg i gruppe C. Og på papiret er denne gruppen ikke utakknemlig for favoritten. Med Polen, Mexico og Saudi-Arabia har Argentina fått lag som motstandere i VM i 2022, som på ingen måte er sterkere, i hvert fall på papiret. Hvordan det oppfører seg i virkeligheten, er imidlertid kjent for å være et annet tema. Vi analyserer gruppe C for deg. 

VM 2022 gruppe C i analyse

Hvis du vil avansere i gruppe C, må du okkupere en av de to første plassene på tabellen. Som alltid i et VM blir lagene som er rangert som nummer 3 og 4 eliminert. Imidlertid vil rangering 1 være tilrådelig med sikte på runden på seksten. I runde 16 venter de to best plasserte lagene fra gruppe D.

I klartekst betyr dette: Det er for andre i gruppe C med høy sannsynlighet mot verdensmestere Frankrike som vinnere av gruppe D. Denne duellen er planlagt til Desember 4, 2022. Dagen før skal vinneren av gruppe C spille mot andreplassen fra sesong D. Antagelig går det mot Danmark.

Argentina er under press

Argentina reiser til Qatar med ambisjoner om å vinne VM. Derfor kan det ikke være noen unnskyldninger: Det argentinske landslaget må overleve gruppe C - og faktisk vinne. Spillermaterialet som trener Lionel Scaloni har til rådighet bør være tilstrekkelig for dette. Det er tross alt ikke bare Messi. Med Lautaro Martinez, Angel Correra og Cristian Romero er laget fylt med spillere i verdensklasse i alle deler av laget.

I mange stillinger gjelder dette til og med flere ganger. Argentina har et modent, men ikke utdatert lag som beviste ved å vinne Copa America 2021 at de fortsatt føler sulten de trenger.

Vil Lewandowski lede Polen til suksess?

For VM-laget Polen er ikke situasjonen ulik den for Argentina. Trener Czeslaw Michniewicz har en fremragende spiller til disposisjon i Robert Lewandowski, som er den desidert mest kjente. Men det er ikke lenger bare Lewandowski for polakkene. Eksempler er Piotr Zielinski på offensiv midtbane og Wojciech Szczesny i mål.

Antallet spillere i verdensklasse er ikke fullt så høyt som argentinerne, men nok til å skade alle lag på planeten. Hvis Polens VM-stjerne fra 2022 Lewandowski får lov til å være den klare lederen av laget, men ikke er den eneste entertaineren, kan han lede sine egne til suksess.

Mexico leter etter seg selv

Mexico er vanskelig å vurdere. Trener Tata Martinos tropp mangler de store navnene som eksisterte i tidligere dager. Den mest kjente spilleren er trolig Hirving Lozano, som spiller i angrep. I den internasjonale sesongen 2021/22 klarte også Edson Alvarez å tiltrekke seg oppmerksomhet. Han er basert på den defensive midtbanen til Mexicos VM-tropp i 2022.

Midtstopper Raul Jimenez har sett bedre dager, men er også en av de beste spillerne på laget. Ingen av disse navnene sprer frykt og terror over hele verden. Mexico mangler en klar leder som gir laget et ansikt. Men dette kan også være en fordel hvis motstanderne undervurderer meksikanerne.

Kan Saudi-Arabia overraske?

Saudi-Arabia er den store underdogen i gruppe C. Den franske treneren Herve Renard har ingen illusjoner om dette. Ingen av spillerne tjener pengene sine i Europa. Nesten alle er aktive i den hjemlige ligaen i stedet.

De mangler derfor ofte ikke bare talent, men også erfaring på høyeste europeiske nivå. Alle som satser på at Saudi-Arabia når seksten rundt i 2022 og har rett, kan se frem til hans rike tipperesultat.

Vår spådom for gruppe C i VM 2022

Vi anser Argentina for å være det sterkeste laget i gruppe C. Det vil derfor seire og nå runden på seksten. Hvis den kan kalle opp sine forestillinger, bør den også kunne nå 1. Vi ser imidlertid ikke polakkene uten en sjanse i denne saken. For Lewandowski og Co gjelder derfor også: Vi forventer at de når VM-runden på seksten i 2022.

Mexico og Saudi-Arabia er for svake til å være noen reell konkurranse. Vi forventer imidlertid at både Argentina og Polen vil få store problemer i utslagsrundene, ettersom Frankrike og Danmark sannsynligvis vil være for sterke som sannsynlige motstandere.

Populaere sok

Gruppe C

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss