Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'27'' siden
Verdensmesterskap
1'28'' siden
Verdensmesterskap
2'12'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Vm i gruppe B 2022 med England~ USA~ Iran + Wales

England~ USA~ Iran og Wales møtes i VM 2022 Gruppe B Tidsplan~ tabell og resultatprognose ?

Gruppe B

vm gruppe b

gruppe b vm

iran vm 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 5 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Alt om gruppe B i VM 2022 i Qatar

I VM i 2018 var England blant favorittene for første gang etter flere tiår med tørke. Og de tre løvene levde opp til denne forhåndsrosen. Tross alt nådde de semifinalen. Oppsvinget fortsatte under fotball-EM 2021, som nesten var en hjemmeturnering for dem, ettersom britene fikk lov til å spille nesten hver eneste kamp på Wembley. De kunne bare stoppes av Italia i finalen. Det skal ikke overlegne profetiske ferdigheter til for å vite at fra Englands synspunkt vil det neste og siste steget i form av å vinne tittelen følge under VM i Qatar i 2022.

Men før det skjer, må britene først hevde seg i gruppe B. Og her vil gjerningens forbannelse sannsynligvis hjemsøke dem. Gruppemotstandere er alltid spesielt motiverte mot VM 2022-favoritter. Tyskland, for eksempel, var i stand til å overbevise seg selv om dette i 2018-VM. Og motstanderne har også de rette spillerne til å skade engelskmennene. Det er mot USA, Iran og Wales, de europeiske sluttspillvinnerne.

Gruppe B-tabell under VM i Qatar 2022

Her er alle VM 2022-tabeller og resultater på et øyeblikk

Analyse av VM-gruppe B 2022

England måtte bare ta 2.-plassen for å nå VM-utslagsrundene. Som alltid i VM kvalifiserer lagene på de to første plassene seg til utslagskampene. Men 1.-plassen er generelt bedre, for da venter et lag i runde 16 som bare har tatt 2.-plassen i egen gruppe. Gruppe B skal spille mot de to beste lagene fra gruppe A i VM 2022. Så det kan gå mot Nederland, Senegal, Ecuador eller verts-Qatar.

England må bevise seg

Vår prognose for gruppen vil først følge på slutten av denne presentasjonen av gruppe B i VM 2022. Men det er utvilsomt ingen overraskelse at britene er de klare favorittene som må seire. Har du spillere som Harry Maguire, Declan Rice, Phil Foden, Mason Mount, Raheem Sterling, Harry Kane og Jack Grealish i egne rekker, må du ikke mislykkes i gruppespillet - uansett hva motstanderne heter.

Og faktisk må det engelske landslaget til trener Gareth Southgate ikke okkupere andreplassen på grunn av denne innsamlede verdensklassen, men må vinne gruppe B. Alt annet enn ni poeng fra de tre kampene vil bli tatt som en skuffelse på hjemmebane. Harry Kane har også sjansen til å bli toppscorer igjen i VM i 2022 og kan forsvare tittelen.

Hvor bra er USA?

USA vil prøve alt for å bli den tøffeste nøtten å knekke for engelskmennene i gruppen. Trener Gregg Berhalter stoler i prinsippet på et stort antall spillere som er aktive i Storbritannia. Det mangler imidlertid en så tett verdensklasse som engelskmennene kan tilby. Likevel har USA kvalitet, spesielt på offensiven. I tillegg til kaptein Christian Pulisic spiller Giovanni Reyna og Brenden Aaaronson her.

På midtbanen har USA også Weston McKennie og Tyler Adams. Uten tvil vil disse spillerne ikke bare overgi seg uten kamp. USA har trolig det beste landslaget i sin historie i Qatar.

Er Iran mer enn bare en outsider?

Av politiske grunner vil duellen mellom USA og Iran bli ekstremt varm. Sportslig er imidlertid USA den klare favoritten. Kvalitet i Iran har bare i angrepet i form av Sardar Azmoun og Mehdi Taremi. Resten av teamet er bare gjennomsnittlig – eller enda verre. Trener Carlos Queiroz har mye arbeid foran seg for å faktisk lykkes med laget sitt i Qatar i gruppe B.

Wales med andre VM-deltakelse

For andre gang i det walisiske landslagets historie kvalifiserte de seg til finalen i et VM. Under trener Robert Page seiret Wales i EM-sluttspillet i 2022, og beseiret først Østerrike og deretter Ukraina.

Hvis det er ett karaktertrekk for Wales-laget, er det kampstyrke. Waliserne fungerer som en og kjemper for hver tomme. I tillegg er det toppspillere som Aaron Ramsey eller Gareth Bale, som allerede har nådd en viss alder, men som fortsatt leder laget sitt på en eksemplarisk måte og belønner dem med sterke prestasjoner.

Under VM 1958 i Sverige nådde de kvartfinalen. Det er lite sannsynlig at Qatar vil nå VM-kvartfinalen i 2022. Det er imidlertid ingen tvil om en god ytelse av waliserne.

Vår spådom for gruppe B i VM 2022

Vi tror at engelskmennene ikke vil vise noen nakenhet i gruppespillet og vil vinne 1. plass. Bak dem skal Wales duellere med USA om 2.-plassen. Her kan man forvente en duell i øyehøyde, som kan snu mot Wales på grunn av den enkelte klasse og erfaring.

For Iran vil det være lite å hente i gruppen. Alt annet enn 4.-plass ville vært en stor overraskelse.

Populaere sok

Gruppe B

vm gruppe b

gruppe b vm

iran vm 2022

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss