Liga 1
På 14:30
Verdensmesterskap
På 16:00
Liga Nacional
På 19:00
Verdensmesterskap
På 20:00
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Kjøp VM-billetter 2022 - Priser & Informasjon om VM 2022-billetter

All billettinformasjon til VM 2022 i Qatar (20.11.-18.12.) Salgsfaser + priser Billetttildelingsdetaljer Kjøp VM-billetter her!

Billetter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Lørdag, 03.Desember 2022 — 7 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Kjøp billetter til VM 2022 - All info for Qatar

I 2022 går siste runde av VM av stabelen i Qatar. Det er på mange måter en turnering som har sikret sin plass i historiebøkene. For eksempel vil det for første gang bli spilt på den arabiske halvøy. Vm i 2022 er også det første vinter-VM. Kampene spilles fra 20. november til 18. desember 2022.

Det 22. verdensmesterskapet er det korteste siden finalen i 1978. Som allerede nevnt vil turneringen bli avholdt på den arabiske halvøy for første gang. Millioner av fans over hele verden ser allerede frem til denne spesielle turneringen og ønsker å oppleve denne historiske siste runden på stadion. Det kreves VM-billetter for dette. Vi viser deg hvordan og når du skal få billettene dine.

Få billetter til VM i 2022 nå

Det er tre måter å sikre seg billetter til VM i Qatar i 2022. Det første alternativet er den offisielle nettsiden eller appen til verdens fotballforbund FIFA. Her må du registrere deg og søke om kort i FIFA-appen. Hvis du vinner en billett, vil du motta et varsel og kortene vil vises i din online konto. En papirversjon eksisterer ikke lenger.

Den andre måten er gjennom de nasjonale foreningene. Hver forening som er representert med et VM-lag i siste runde, tildeles en viss kontingent for fansen. VM-billettene vil imidlertid ikke bli gitt til interesserte fra andre land. For eksempel, hvis du bor i Østerrike og ønsker å ha en billett til en kamp på det tyske landslaget, vil du ikke lykkes på DFB.

Hvis du ikke har lykkes gjennom FIFA eller det nasjonale forbundet, eller hvis du er interessert i en kamp utenfor ditt nasjonale forbund, er det et tredje alternativ: å kjøpe gjennom tredjepartsleverandører. Å kjøpe VM-billetter via billettportaler er selvfølgelig litt dyrere enn den "offisielle" måten, men det er fordelen av å kunne kjøpe billetter på relativt kort varsel, samt billetter til svært populære kamper. Selvfølgelig bør du sørge for at du bare kjøper billetter på anerkjente billettportaler, for eksempel vår partnerside Ticketbande.de. Forresten, hvis du også leter etter Nations League 2022/23-billetter, kan du også se deg rundt der.

Som med VM i 2018, vil billetter til finalen i 2022 bli delt ut i fire kategorier. Kategori 1 er den beste. Kategori 4 er ikke interessant for denne teksten, da det er rundt 350 000 kort reservert spesielt for befolkningen i Qatar. Så den billigste kategorien der europeere kan kjøpe billetter er nummer 3. Alle kortene selges i Qatari Riyal (QAR), prisene i tabellen nedenfor er omtrentlige konverteringspriser.

Billettene kan kjøpes som individuelle billetter eller som en billettserie for et lag (dvs. for alle kampene til et lag). Lagserien er teoretisk gyldig frem til finalen. Maksimalt ti billetter kan bestilles per kamp. En husholdning kan bestille maksimalt 150 kort totalt. Det er også mulig å kjøpe billettserier for 4 kamper på 4 påfølgende dager på forskjellige stadioner.

I Russland var prisene i gruppekampene i gjennomsnitt 88 euro for en enkeltbillett. I utslagsrunden klatret de med hver runde - semifinalene kostet 240 euro. Til finalen skulle det drikkes 383 euro. Billetter i den andre kategorien var alltid rundt 60 prosent dyrere. Kategori 1-billetter koster nesten tre ganger.

For VM i Qatar viser det seg at billettprisene er betydelig lavere enn Russlands. Det billigste kortet koster tilsvarende rundt 60 euro og er dermed en tredjedel billigere enn i 2018. Lokalbefolkningen kan til og med kjøpe billetter for i underkant av 10 euro.

Det er tre salgsfaser, som alle er i vm-året. Den første fasen starter januar 19, 2022, nesten nøyaktig 10 måneder før starten av turneringen. Her kan billetter til enkelte kamper (uten å vite sammenkoblingen) bestilles. Siden det vil være flere søkere enn billetter, the lottery vil bli brukt. Billettserier for lag og for fire kamper på fire dager kan også kjøpes. Om du faktisk har kjøpt billettene avgjøres av trekningen. Søkere vil bli varslet etter 29. mars 2022.

Etter trekningen av VM 2022-gruppene, starter andre fase 05. Også her brukes en tilfeldig trekning. Denne fasen avsluttes 28.

Dette etterfølges av salgsfase 3. Billetter kan fås så lenge lageret rekker. Det hele går på prinsippet om "førstemann til mølla" eller "førstemann til mølla". I denne fasen kan billetter til mer enn en kamp per dag også kjøpes. Spill som følger hverandre er imidlertid unntatt fra dette. I tillegg er det også betingede fanbilletter, som du kan følge et lag med gjennom hele turneringen, det vil si frem til en mulig VM-finale 18. desember 2022. Søkere vil ikke få beskjed om tildeling av billetter før tidligst 31.

De nasjonale forbundene mottar også svært små kontingenter til egne spill. Men de har alle faktisk spesielle salgsregler for dem. For Tyskland, for eksempel, har medlemmene av den offisielle fanklubben til landslaget rett til første tilgang.

VM-åpningskampen i 2022 vil som vanlig ikke finne sted på finalestadion. Dette kan sees november 20, 2022 klokken 17:00 tysk tid på al-Bayt stadion. Hvis du mottar billetter, kan du selvfølgelig se skuespillet live på stedet. Hver av de åtte stadionene ble tildelt kontrakten for en av utslagsrundene i VM i 2022. Etter det vil fem stadioner bli brukt, med Khalifa International Stadium, så er det bare kampen om 3. plass å se, og de fire andre stadionene vil være vert for kvartfinaler og semifinaler.

Ja, for å komme inn i Qatar og komme inn på stadion, krever qatarske myndigheter et såkalt "Hayya-kort", en slags fan-ID. For å få tak i dette, er det nødvendig å oppgi billettnummer og overnatting. Fans kan finne ut mer om Hayya-kortet og overnattingsmuligheter på Qatar2022.qa.

Populaere sok

Billetter

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss