Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
Fr 20:00
Verdensmesterskap
1'37'' siden
Verdensmesterskap
1'38'' siden
Verdensmesterskap
2'22'' siden
De viktigste fotballkampene denne uken fra mandag til torsdag.
De kommende fotballkampene denne helgen fra fredag til søndag.

Beste spiller-VM 2022 - Alle favoritter~ spill og odds

Hvem blir den beste spilleren i VM i Qatar i 2022? Alle favoritter til prisen inkl. spill og odds på et øyeblikk?.

Beste spiller

vm odds 2022

odds toppscorer vm 2022

vm i fotball 2022 betting tips

vm gruppe g odds

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotballekspert Sist oppdatert: Fredag, 02.Desember 2022 — 7 minutes read
Forfatter Biografi
Hei. Mitt navn er Nicole Sommer. Jeg er en stor fotballentusiast og gjør mye research rundt den enkleste måten å se fotball på TV og online over hele verden.

Beste spiller i VM 2022: Hvem får gullballen?

Med VM i Spania i 1982 ble tildelingen av gullballen for den beste spilleren i VM introdusert. Siden den gang har prisen vært en integrert del av hvert VM. Også i Qatar 2022 vil gullballen for den beste spilleren bli tildelt igjen. Men hvem kunne få det? Her er våre kandidater til den beste spilleren i VM i 2022:

Ideen bak trofeet ble i utgangspunktet godt mottatt, men har raskt endret seg. I mellomtiden fungerer gullballen mer som en trøstepremie for en spiller på laget som har tapt finalen eller har kommet langt og deretter ikke nådde VM-tittelen.

Luka Modric (Kroatia, 2018) og Lionel Messi (Argentina, 2014) bekrefter denne teorien. Selvfølgelig er begge spillerne fremragende fotballspillere som har tjent prisen også på grunn av deres ferdigheter. Likevel er det påfallende at sjelden en verdensmester mottar prisen i VM-finalen i 2022.

?? Cristiano Ronaldo: Endelig den beste spilleren i et VM?

Under VM i Qatar er Cristiano Ronaldo allerede 37 år gammel. Selv da er han uten tvil fortsatt den beste spilleren på Portugals landslag og vil lede europamesterne i 2016.

Til tross for finaledramaet rundt Ronaldo: Portugal sjokkerer Frankrike og er europamester https://t.co/EMIMmHahzB pic.twitter.com/um1IJ9NNLy

Ville han ha fortjent å være den beste spilleren i VM i Qatar i 2022? Han har absolutt ferdighetene til å gjøre det, som vi alle har kjent i lang tid. Det er lett å forestille seg at Portugal kan nå langt, og dermed gir den portugisiske stjernen Cristiano Ronaldo den nødvendige hjelpen til å tildele gullballen. Vi får se hvilken prestasjon Ronaldo kan tilføre og om det tettpakkede VM-programmet 2022 har en innvirkning på det.

?? Neymar - Brasils be-all og end-all i VM i 2022

Den siste brasilianeren som ble kåret til den beste spilleren i et VM var Romario i USA i 1994. Neymar Jr. har det som trengs for å bli hans hjemlige etterfølger. Som den dyreste fotballovergangen gjennom tidene, ville alt annet enn det være veldig overraskende. Med et lag som Brasil har VM 2022-stjernen Neymar alltid fordelen av å ikke være den eneste toppspilleren i laget.

En finale er derfor mulig for Selecao i hver turnering. Men hvis den 30 år gamle eks-Barca-spilleren i VM-finalen ønsker å motta gullballen, som i økende grad deles ut som en trøstepremie, må han trolig tape en mulig finale. Det var i hvert fall regelen i de to siste turneringene. Forresten, Neymar er også et hett tips som VM 2022 toppscorer.

?? Messi igjen kandidat til beste VM-spiller i Qatar

Noen som kan synge en sang om trøstepremien til den beste spilleren i VM er argentineren Lionel Messi. I 2014 fikk han gullballen under VM i Brasil. Argentina tapte i finalen mot Tyskland bare i ekstraomganger, og fotballstjernen Messi dro hjem med landslaget nok en gang uten tittel. Prisen for beste spiller i VM var bare en liten trøst for ham.

VINNER adidas Golden Ball:#ARG Lionel Messi#WM2014 pic.twitter.com/sPWCzwV662

I Qatar er Lionel Messi igjen en av kandidatene til de beste spillerne i VM i 2022. Messi er kontrollsenteret i Argentinas VM-tropp og god for ett eller flere mål i hver kamp. PSG-proffen gjør lagkameratene bedre, men er argentinerne gode nok totalt sett for en lang tur til VM?

Finn ut mer om Argentinas VM 2022-stjernen Lionel Messi her.

?? Serge Gnabry under VM i 2022 som Tysklands motor?

Serge Gnabrys stjerne har bare virkelig steget siden overgangen til Bayern München. I 2017 kjøpte München-teamet ham fra Werder Bremen for 8 millioner euro. I 2020 var markedsverdien utrolige 90 millioner euro. Gnabry vil være 27 år gammel under VM i Qatar i 2022 og vil utgjøre hjertet av det tyske landslaget. Han er også i forkant av målscorerne i VM-kampene for Tyskland i 2022.

Den 1,75 meter høye spilleren kan brukes i angrep både på utsiden posisjoner, samt en hengende spiss. Det er akkurat her han vil kunne spille på sine styrker på landslaget og bevise at han vil være et godt alternativ for å velge den beste spilleren i vinter-VM 2022.

?? Godt alternativ: Kevin De Bruyne som vinterens beste spiller

Belgia er for tiden en integrert del av verdens beste nasjoner. Du kan heller ikke ignorere Kevin De Bruyne når du tenker på de beste spillerne i et VM. De Bruyne er 31 år gammel under VM i Qatar i 2022 og en integrert del av det belgiske landslaget som playmaker.

Den gylne generasjonen av de røde belgiske djevlene har flere spillere med klasse. Dette vil ikke bare gi De Bruyne støtte i kampen om gullballen, men vil også gi det belgiske landslaget større sjanser for et svært vellykket VM i Qatar i 2022.

?? Griezmann: Målvakt for den forsvarende mesteren som beste spiller 2022?

Antoine Griezmann går med Frankrike som regjerende mester i VM i 2022. Griezmann var ved siden av Kylian Mbappe en av de beste spillerne i franskmennene og dermed hele verden. Den offisielle prisen som den beste spilleren kan imidlertid følge i Qatar i 2022. Så langt har Zinedine Zidane vært den eneste franskmannen som har tatt hjem Golden Ball-trofeet. Men han gjorde det to ganger (1998 og 2006).

Antoine Griezmann har vært en av Europas beste spisser i mange år, enten det er i Atletico Madrid eller FC Barcelona. Hos L?Equipe Tricolore er det en av de viktigste komponentene. Det er ingen tvil om at Frankrike har et usedvanlig godt lag. Alt annet enn en VM-semifinale i 2022 ville være en overraskelse. Prisen for Antoine Griezmann som den beste spilleren i VM ville absolutt ikke være en.

VM 2022 Beste spiller - Tipping & Odds

Å velge den beste spilleren på verdensmesterskapet i 2022 gjelder ikke bare nasjonene og deres spillere, men også online bookmakere. På hver større begivenhet har du også valget mellom å velge spill og odds for den beste VM-spilleren. Slik blir det også under VM i Qatar i 2022.

For øyeblikket er det imidlertid ingen odds i tilbudet om å tildele den beste spilleren i VM. Så snart de ankommer, finner du de jevnlig oppdaterte oddsene her.

Populaere sok

Beste spiller

vm odds 2022

odds toppscorer vm 2022

vm i fotball 2022 betting tips

vm gruppe g odds

Om oss    Vilkår og betingelser     Kontakt oss